Banner


Home

Introductie
Project
School
Adoptieplan

Stichting
Bestuur
Doelstelling

Agenda
Nieuwsbrief
Fotogalerie
Media

Links
Kenya

Contact
Gastenboek
Sponsoren
Adoptieplan..

BackToSchool

We willen doormiddel van dit adoptieplan, die kinderen ondersteunen waarvoor er echt geen financiele middelen beschikbaar zijn. Met onze hulp kunnen deze kinderen toch naar school en hebben ze de beschikking over alle noodzakelijk zaken zoals een school uniform, boeken en schriften en eten op school. Daarnaast is er dan ook nog een kleine reserve beschikbaar voor onvoorziene zaken.

We hebben uitvoerig overleg gehad met directeur Samuel Mwaniki Kamanu om een bedrag Per kind / Per schooljaar vast te stellen en we zijn samen tot de conclusie gekomen dat dit een totaal bedrag van €60,= is.

28-04-2013 onvoorzien
Het is gebleken dat wij geen rekening hebben gehouden dat het mogelijk is dat een kindje vanwege familie omstandigeheden opeens niet meer op school komt. Natuurlijk doen wij er alles aan om het kindje weer terug op school te krijgen maar helaas lukt dit niet altijd.
Om deze reden kan het voorkomen dat u als adoptie ouder een nieuw kindje krijgt toegewezen die bij ons op de wachtlijst staat. Vanzelfsprekend heeft dat voor u geen financiele gevolgen en zullen wij vanuit de Stichting dit kindje voorzien van de benodigde schoolkleding en lesmaterialen. Mocht deze situatie zich voordoen dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en u voorzien van de informatie over het nieuwe kindje dat u dan krijgt toe gewezen.

Info


60euro


Heeft u belangstelling voor dit Adoptieplan.. Neem dan gerust contact met ons op.
Email
Of via onze contactpagina